Schoolromantiek

Lizzies debuutroman Wanhopig verliefd speelt zich af op het fictieve Thorbecke College in Den Haag. In de loop van de jaren zijn er nog meer verhalen verschenen die zich op deze school afspelen. In principe zijn alle boeken los te lezen, maar het is het leukste als je onderstaande leesvolgorde aanhoudt in verband met spoilers.


Het enige waar Yvonne Brandsma zich in haar laatste jaar VWO druk over wil maken, is haar examens met glans halen. Maar als ze aan haar zesde jaar op het Thorbecke College begint, kan ze nog niet vermoeden dat ze op school haar grote liefde tegen het lijf zal lopen… en dat die grote liefde haar docent zal blijken te zijn. Frustratie en wanhopige verliefdheid volgen. Want is hun liefde niet onmogelijk? Zullen Yvonne en Martijn elkaar vinden en behouden? Lees het in ‘Wanhopig Verliefd’, een romantische bestseller van Nederlandse bodem!

Tevens te lezen als eboekserial onder de titels Verboden Liefde, Verboden Kus, Verboden Verlangen, Verboden Passie en Verboden Geluk.

 

 

Wat zou je doen als de knappe jongen die je op een concertavond tegen het lijf bent gelopen en die je graag beter wilt leren kennen, plotseling in je mentorklas blijkt te zitten..? Het overkomt Gemma Visser tijdens haar eerste jaar als docente Engels op het Thorbecke College. En hoe langer zij en Julian elkaar meemaken op school, hoe moeilijker het wordt om te ontkennen dat er iets broeit tussen hen twee.
Maar meent Julian het wel zo serieus? En vindt Gemma hem leuk genoeg om haar baan ervoor op het spel te zetten?
De paperbackeditie bevat ook het korte verhaal ‘Romantische kerst’.

Tevens te lezen als eboekserial onder de titels De zomer dat ik je vond, De winter dat ik je zag en De lente dat ik je won.

 

 

Rhona is maar wat blij als haar nichtje Gemma Visser midden in het jaar een stageplaats voor haar kan regelen op het Thorbecke College. Maar Ingo, de docent Duits bij wie ze stage moet lopen, is de knapste man die ze ooit gezien heeft… en natuurlijk is het een slecht idee als ze verliefd zou worden op haar stagebegeleider.

Maar soms zijn slechte ideeën erg moeilijk uit je hoofd te zetten. In ‘Romantische kerst’ doet Rhona haar best om een eind goed, al goed voor zichzelf te schrijven!

 

 

Als muziekdocent Anne net voor de zomervakantie te horen krijgt dat haar contract op het Haags Lyceum niet wordt verlengd, kan ze haar oren niet geloven. Gelukkig vindt ze snel een nieuwe baan op het Thorbecke College. Wanneer ze in december mee wordt gevraagd op een schoolreis naar Brussel waar ook het Haags Lyceum aan meedoet, staat ze ineens oog in oog met haar opvolger Sjoerd Scheltema. Dan wordt pijnlijk duidelijk waarom haar contract niet werd verlengd: Sjoerd is het neefje van haar oude directeur.

Intussen staat ook 5-HAVO-leerling Liv voor een onaangename verrassing als blijkt dat haar grote rivaal van het Haags Lyceum meegaat naar Brussel. Kim Ji Ho versloeg haar genadeloos tijdens Den Haag’s Got Talent en hij laat geen gelegenheid voorbij gaan om dat haar in te wrijven. Liv kan Kim nu nog minder uitstaan en doet er alles aan om hem te ontlopen.

Zal de stemming tijdens deze winterse trip onder het nulpunt zakken of zal de liefde de temperatuur tot een hoogtepunt laten stijgen?

Tevens te lezen als eboekserial onder de titels Het ritme van mijn hart en De muziek van mijn hart.

 

Als Maaike van Vliet na de kerstvakantie een rampzalig cijfer voor wiskunde terugkrijgt, is ze de wanhoop nabij. Ze wil niets liever dan op schoolreis naar Zwitserland en haar strenge vader trekt haar vast en zeker terug van deelname als hij hoort dat ze een 3,3 heeft gescoord. Tenslotte dient ze de naam ‘Van Vliet’ hoog te houden op het Thorbecke College. Haar oom Martijn van Vliet geeft er al jaren tekenen.

Maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek: Sandor Farkas, de knappe stagiair van haar mentor, biedt aan haar te helpen met wiskunde zodat ze een herkansing kan doen. Al snel ziet ze hem meer als vriend dan als leraar, want hij is zo lief en zorgzaam. Maar heeft hij ook warme gevoelens voor haar? Je leest het in ‘Stiekem verliefd’, het nieuwe verhaal van de hand van Lizzie van den Ham dat zich wederom op het Thorbecke College afspeelt!

Tevens te lezen als eboekserial onder de titels Geheime liefde, Geheime ontmoeting, Geheime Verlangens, Geheime passie en Geheime geliefden.

 

 

Lily de Wit loopt stage op het Thorbecke College voor haar studie aan het conservatorium. Zingen en dansen zijn haar grote passie en de school heeft haar speciaal gevraagd om een musical te organiseren met leerlingen uit allerlei klassen. Als zesdeklasser Christiano Gomez haar leven binnenstapt en een glansrol krijgt in haar musical, voorziet ze grote problemen met deze jongen, die de rebel van de school is. Met zijn lange haar, lichaam vol tattoos, uitdagende houding en negentien levensjaren is hij slecht nieuws voor elke beginnende docent die nog niet zo zeker van haar zaak is. Maar dat blijkt niet haar grootste probleem te zijn. Lily heeft er meer moeite mee dat Chris haar duidelijk wel ziet zitten… en wil versieren. Hoe moet ze zich staande houden tijdens haar stage als de jongen die ze moet lesgeven haar hoofd meer op hol brengt dan haar eigen vaste vriend?

Een nieuw romantisch verhaal dat zich afspeelt op het Thorbecke College. ‘Dans met me’ is geheel los te lezen van de andere verhalen van Lizzie van den Ham.

Tevens te lezen als eboekserial onder de titels Dans met me, Houd me vast en Laat me zingen.

 

 

Isa van Doornbosch geeft Frans op het Thorbecke College. Als ze van de directeur het verzoek krijgt om een aantal maanden een stagiair te begeleiden, doet ze dat met frisse tegenzin. Ze houdt nu eenmaal van een strakke planning en van haar eigen schema. Een stagiair is dus alleen maar lastig. Zodra Tristan de Rooij de school binnenstapt, groeit haar tegenzin nog meer. Hij is veel te nonchalant naar haar zin en bovendien lijkt hij ontzettend op haar ex, die een vreemdganger en flierefluiter was.

En toch kan Isa de stagiair, die eigenlijk veel te jong voor haar is, maar niet uit haar hoofd zetten. Sterker nog: het lijkt erop dat Tristan haar ook wel ziet zitten. Toegeven aan haar gevoelens zou echter haar baan en reputatie op het spel zetten…

Kunnen Isa en Tristan elkaar vinden, ondanks het feit dat hun liefde verboden is?

Een nieuw verhaal in de serie rondom het Thorbecke College van de hand van Lizzie van den Ham.

 

 

Als Denise vlak voor kerst een ingepakt cadeau gaat ophalen en merkt dat de winkel twee pakketten heeft verwisseld, moet ze de eigenaar van het andere cadeau zo snel mogelijk opsporen. Maar wat als de magie van kerst haar een ander soort cadeau wil geven in de vorm van een sexy kerstman..?

Een korte kerstnovelle van Lizzie van den Ham met een knipoog naar de Thorbecke College serie!

 

 

Als Rosalie de Waal op een middag een ex-leerling van haar tegen het lijf loopt bij de tramhalte, kan ze haar ogen niet geloven. Eldar Öztürk ging drie jaar geleden van school en verhuisde toen meteen naar Berlijn. Wat doet hij in Den Haag, in háár buurt?

Als Eldar haar diezelfde avond nog redt van een groep opgeschoten jongens die haar lastigvalt, kan Rosalie de herinneringen aan haar bijzondere verstandhouding met Eldar niet langer onderdrukken. Toen hij in de eindexamenklas zat en ze hem Duitse les gaf, kon ze natuurlijk niets met de verwarrende gevoelens die hij in haar losmaakte, maar krijgen ze nu een tweede kans?

Eldar is echter niet langer diezelfde persoon van drie jaar geleden en dat weet hij zelf ook heel goed. Rosalie begrijpt dat het niet slim is om haar hart te verliezen aan iemand die zich heeft laten meeslepen in criminele activiteiten… en toch kan ze Eldar niet uit haar hoofd zetten.

Een nieuw verhaal dat zich afspeelt rond het fictieve Thorbecke College in Den Haag!