L Z Hammond-boeken

Deze boeken van Lizzie van den Ham zijn geschreven onder het pseudoniem L.Z. Hammond omdat ze in een ander genre vallen en meer erotisch zijn dan de andere boeken van Lizzie. Heb je zin in iets heel anders, bijvoorbeeld historische romantiek met piraten en steamy seks, of maffia romance met meer kink, dan is dit je ding!


Cleda Livingstone is een piratenprinses: de dochter van Hunter Livingstone, een gevreesde piraat uit Kill Devil Hills. Na de dood van Blackbeard terroriseert hij de kust van North Carolina met zijn bende. Cleda is uitgehuwelijkt aan Crispin, de zoon van een andere machtige piraat uit Cape Hatteras, maar wil stiekem een heel ander leven voor zichzelf.

Dan slaat het noodlot toe. Cleda wordt op weg naar haar verloofde gekidnapt door Dorian Sherwood, een struikrover en tevens de gezworen vijand van haar vader. Dorian heeft Cleda al eerder geprobeerd te ontvoeren en destijds losgeld te vragen. Nu houdt hij Cleda gevangen in zijn fort diep in de bossen van North Carolina. En tot haar grote schrik lijkt Dorian niet alleen op Cleda’s geld uit te zijn… hij wil haar helemaal. Haar onschuld. Haar hart. Haar ziel.

 

 

 


Rowan Spencer heeft haar rijkeluisleventje een paar jaar geleden de rug toegekeerd. Veel liever wilde ze lerares Engels worden dan in de voetsporen van haar vader treden en hun adellijke titel hooghouden.

Van een armzalig docentensalaris rondkomen in Londen valt echter niet mee, dus als haar huisgenoot en beste vriendin Shanna voorstelt om te solliciteren op een bijlesbaan voor een jeugdig lid van een notoire yakuzaclan kan Rowan de verleiding van een riant salaris maar moeilijk weerstaan. De Japanse maffia betaalt een stuk beter dan haar huidige school.

Al snel blijkt echter dat de grootste verleiding de kop opsteekt in de vorm van Kaede Suzuki, de onuitstaanbaar arrogante en sexy oudere halfbroer van haar bijlesleerling. Hoewel ze weet dat ze maar beter mijlenver bij hem uit de buurt kan blijven, kan Rowan niet helpen dat ze enorm geïntrigeerd raakt door Kaede. Of Kye, zoals zijn Engelse vrienden hem noemen.

Is er een toekomst met Kye Suzuki mogelijk als zijn verleden hem tot zo’n moeilijk te doorgronden man heeft gemaakt? Langzaam maar zeker beseft Rowan dat er geen weg meer terug is voor haar… Of voor haar hart.

Trigger warning: milde dubcon.

 

 

 


Julie Willington heeft al jaren het plan om in de villa van haar grootvader een theaterkamp voor kansarme kinderen uit San Diego op te zetten. Als grootvader Henry overlijdt en haar het huis nalaat, lijkt die droom dichterbij te komen. Maar als ze geen investeerder vindt om geld te steken in het onderhoud van het huis, is haar plan gedoemd te mislukken. Dus als de aantrekkelijke Romeo Ramirez bij haar over de drempel stapt, wil ze deze makelaar uit Bonita overhalen om de beste koper voor haar villa te vinden, maar ook haar wensen met betrekking tot het bestemmingsplan te respecteren.
Romeo belooft haar om haar voorwaarden in overweging te nemen, maar wat Julie niet weet is dat hij eigenlijk voor de Mexicaanse maffia werkt… en die willen haar huis koste wat het kost hebben als uitvalsbasis.

Romeo Ramirez heeft nooit een probleem gehad met een dubbelrol spelen, tot hij als opdracht krijgt om Julie Willington te bedriegen. Het zou een fluitje van een cent moeten zijn om haar over te halen haar luxe villa aan zijn louche neef Julio te verkopen, maar als hij ziet wat voor idealistisch project ze er wil opzetten, dringt er een heel klein beetje licht door in zijn duistere hart. Het feit dat hij haar het liefste mee zijn bed in zou trekken, helpt ook niet echt mee bij de uitvoering van zijn plan.

Julie en Romeo voelen zich ondanks de moeilijke omstandigheden enorm tot elkaar aangetrokken, maar kan hun liefde tot bloei komen als Romeo zijn hart niet durft te volgen en Julie de waarheid over zijn echte werkgever niet kent?

Een los te lezen maffia romance novelle van de hand van L Z Hammond!