Overige boeken

Het laatste wat je wilt is bij de bruiloft van je beste vriendin zijn terwijl je zelf net gedumpt bent…

Odette van den Oever is gevleid als Sandra, haar jeugdvriendin, haar vraagt de catering te verzorgen op haar bruiloft. Haar humeur zakt die avond echter tot een dieptepunt als Max van Loon, de getuige van Sandra’s kersverse man, gemene opmerkingen tegen haar maakt en kritiek heeft op het eten waar ze zo hard haar best op heeft gedaan. Het feit dat ze later die avond noodgedwongen met hem moet dansen en daar nét iets te veel van geniet maakt het er niet makkelijker op.

Ondanks het feit dat ze Max liever nooit meer ziet, blijft Odette hem echter na het feest maar tegen het lijf lopen. Hij biedt haar zelfs een opdracht aan en lijkt een reden voor zijn lompe gedrag te hebben gehad. Is Max misschien toch een beter mens dan ze op het eerste gezicht dacht? Is dat waarom ze hem maar niet uit haar hoofd kan zetten..?

Een novelle met een herfstig, romantisch thema! Ook te beluisteren als audioboek en te lezen als eboek.

 

 

Dana de Winter werkt in Utrecht in de winkel van haar tante. Als vlak voor kerst ineens een hoge bobo van de Bijenkorf op bezoek komt die tante Loes opdraagt de naam van haar winkel aan te passen van “The Beehive” naar iets anders, staan Dana en tante Loes met hun mond vol tanden. Matt Wilson dreigt dat er anders een rechtszaak volgt. Wie denkt die man wel niet dat hij is?

Dana bedenkt een sluw plan: ze zal ervoor zorgen dat Matt verliefd op haar wordt en de winkel van haar tante met rust laat, maar wat als Matt leuker blijkt te zijn dan ze dacht en ze zélf voor hem valt..?

Een heerlijke kerstfeelgoodnovelle van Lizzie van den Ham en Olivia Hill! Ook te beluisteren als audioboek en te lezen als eboek.

 

 

 

Wanneer de zesentwintigjarige muzikant Krister Fareaus eindelijk wordt uitgenodigd om mee te werken aan de televisieopnames voor Zomermuziek is hij dolblij en trots. Al jaren hoopt hij op een uitnodiging voor de gerenommeerde special. Het feit dat de bekende zangeres Aurora Stjärnblom ook meedoet, maakt het voor hem extra leuk. Krister is geboeid door de negentienjarige singer-songwriter en hij kan niet wachten haar in het echt te ontmoeten.

Vrij snel krijgt hij echter een heel ander beeld van het getalenteerde meisje met de grappige lach. Wat zit haar dwars en is hij de aangewezen persoon om haar te laten opbloeien?

“Mijn wereld, mijn hart” is het eerste boek uit de Waanzinnig Verliefd-serie over Krister en Aurora. Te lezen als eboek en paperback.

 

 

 

Maggie is er pas onlangs achtergekomen dat ze een heks is, doordat ze het huis van haar oma heeft geërfd en samen met haar nichtje Holly een Boek der Magie op zolder vindt. Holly blijkt dezelfde krachten te hebben en samen proberen ze een betovering uit om meer voorspoed aan te trekken als ze hun energierekening niet meer kunnen betalen.

Maar er zijn vreemde dingen aan de hand in het Canadese grensstadje Coutts en kwaadwillende lieden proberen van alles over de grens te smokkelen. Als Sam Yellowhorse, de sheriff van Sweetgrass in de VS, de zaak komt onderzoeken, ontmoet hij Maggie en de vonk springt over, maar wat als Sam erachter komt dat Maggie magische krachten bezit..?

Een witch cozy mystery van het bekende schrijversduo Lizzie van den Ham en Olivia Hill!